18
okt

Team Polaris/Duells 2012

20110110104824nisse kjellstrom_01

Team Polaris/Duells är taggade till sin spets inför kommande år. Polaris och Duells kör vidare även detta år med sitt framgångsrika racingteam och ställer i år upp med rutinerade Johan Eriksson samt ungtuppen Nisse Kjellström.

johan eriksson

 

Johan Eriksson kommer även i år att köra racingklassen. Johan har under försäsongen jobbat efter ett helt nytt koncept för att lyckas kommande säsong, han har tränat!!! Johan meddelar att han känner sig stark och riktigt taggad inför vintern. Detta blir Johans 18:e säsong och efter fjolårets 2:a plats är nu siktet inställt på den åtråvärda 1:a platsen SM, allt annat är ett misslyckande.

 

 

 

 

nisse kjellstromNisse Kjellström, fjolårets samtalsämne! Nisse har nu hunnit fylla hela 16 år och trots sin unga ålder har han en lysande första säsong som senior i bagaget, då han slutade på en fin 5:e plats i Pro Stock. Kommande år kommer Nisse fortsätta tävla i Pro-stock men kommer även att ha tillgång till en räser om så behövs. Nisse meddelar att han är i riktigt bra form efter sommarens alla race på motocross som resulterade i en mycket imponerande 2:a plats i USM!!!

Nisse är fortfarande riktigt ung och har framtiden för sig men med hans vinnarskalle och talang kan det räcka riktigt långt även i år !

Mattias Lönn från Duells och Anders Lindqvist från Polaris kommer vara dom som även detta år håller i piskan och ska se till att grabbarna har rätt förutsättningarna för att lyckas både på och vid sidan av banan.

KONTAKTA OSS

SNOWMOBILE

Malmgatan 4

794 31 Orsa

redaktionen@snowmobile.se