07
jan

Johan Eriksson till Clash of Nations

Johan Eriksson är redo att fightas i Clash of Nations

Johan Eriksson

Meriterade Johan Eriksson återkommer till Clash of Nations, den här gången för att tävla i skotercross Pro Stock.

Johan Eriksson som 32 år, kör i år sin 21:a skotercrossäsong. Johan som är från Bruksvallarna i Funäsdalen kör för Team Ljungbergs motor. Redan 1995 tog han sin första SM-medalj när han för första gången ställde upp i SM, därefter har det hunnit bli 14 individuella mästerskapsmedaljer från SM, NM, EM och VM, den senaste 2014. Därutöver har han även fem lagmedaljer. En annan höjdpunkt i Johans karriär var när han tog hem guldet i 14-15 års klassen i Duluth, USA 1997.

Han är en meriterad åkare som kommer bjuda på motstånd i årets upplaga av skotercrossens klass Pro Stock i Clash of Nations. Johan har varit med och tävlat i Clash of Nations samtliga år evenemanget har arrangerats, senast han deltog i evenemanget tävlade han i den större klassen Pro Open (2013). År kommer han med siktet inställt på pallplats.

"Alltid roligt att få komma till Falun och Clash of Nations som känns som ett av de absolut bästa skoterevenemangen i världen! Jag kommer att åka dit med siktet längst upp på pallen." säger Johan Eriksson

Läs mer om Clash of Nations: www.clashofnations.se

KONTAKTA OSS

SNOWMOBILE

Malmgatan 4

794 31 Orsa

redaktionen@snowmobile.se