30
mar

509 kommer till norden...

...genom Smart Distribution Europe

509 -_Altitude_Carbon_Fiber_Helmet_-_Chris_Burandt_509-HEL-ACB_-_Front

509 är en outdoor- och motorsportvarumärke, grundat och byggd av entusiaster. Deras slogan "Fueling your passion" förkroppsligar mantra man lever och arbetar efter. 509 har en passion för att bygga innovativ och teknisk utrustning för snöskoter, motorcykel och andra marknader.

Trots att man är ett ungt och snabbt växande varumärke, har 509 blomstrat under det senaste decenniet genom att ständigt fokusera på innovation och kvalitet. Historien om 509 är en berättelse om hårt arbete, engagemang och en passion för naturen. 509 produkterna är beprövade bästsäljare i USA och Kanada som ofta överträffar andra märken i försäljning.

Huvudkontoret ligger i Spokane, WA, och alla 509 produkter är utvecklade och designade internt med "state-of-the-art"-teknik samt högsta krav på praktisk funktionalitet. 509 har valt Smart Distribution Europe för att få ut sin vinterutrustning till skoterentusiasterna i norra Europa!

Förfrågningar skickas till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

KONTAKTA OSS

SNOWMOBILE

Malmgatan 4

794 31 Orsa

redaktionen@snowmobile.se