18
sep

Boondocker By Chris 2.0

Del 3

DB2

Just nu händer inte jättemycket i garaget förutom att jag får hem delar till bygget. Så mina Foxdämpare har landat. Det blir Fox Float 3 Evol fram och Fox Zero RC2 kit bak. Det följde ju inte med några haknycklar till fjädrarna så jag designade egna i autocad och skickade filen till LaserPatrik som ska laserskära dom åt mig.

FOX

Jag har även köpt hem en kolfiberplatta som ska finnas med i olika specialdelar. LaserPatrik borde ha fått färdigskuret dom delar jag beställt av honom så jag väntar med spänning om det blir som jag tänkt mig. Även Hans Lindstrand håller på och fräser till mina boggiehjul som jag själv har designat.

BD delar

De senaste delarna jag fick hem var igår då det kom några vattenskurna delar i aluminium. Dessa är inte helt färdiga utan skall bearbetas i fräsen. Tanken är att jag ska få till LinQ-fästen i polerat aluminium. Förutom dessa "större" delar har jag även beställt hem rosfria skruvar/muttrar som ska ersätta dom specialnitar som håller vissa delar på chassit t.ex. kedjehuset. Efter mycket mätande och undersökande så hittade jag skruvar vars skalle i princip är identiskt med nithuvudena. Kollade också upp om jag skulle ha skaffat originalnitar men det visade sig att verktygen får att dra fast dessa nitar var väldigt dyra så då skippade jag det.

cad haknycklar

KONTAKTA OSS

SNOWMOBILE

Malmgatan 4

794 31 Orsa

redaktionen@snowmobile.se