08
okt

Jobbet för dig?

Säljande produktchef SNÖ

thumb Duells

Efter Duells förvärv av Extra Evil med varumärket Jethwear inom snöskoter konfektion tar vi nu nästa steg för att utveckla vår position som marknadsledare på snöskoter i Norden. Placeringsort Östersund tillsammans med Extra Evil.

Intresse för snöskoter med tillhörande utrustning, blandat med ett starkt affärsmannaskap och känsla för att bygga varumärken samt ett engagemang och driv utöver det vanliga – där har vi Duells nya produktchef för SNÖ.

Förutom att du kommer att bli experten och den man vänder sig till för rådgivning kring produkter och sortiment, utbildar du återförsäljare och bidrar med din kunskap på mässor och event.

Det här kommer du att ansvara för:

- Produktportföljen – utveckla det överlägset bästa sortiment inom marknader för Snöskoter -reservdelar och personlig utrustning tillsammans med Extra Evil.

- Varumärkespositionering och Produktlansering.

- Presentation av dina produkter i katalog, på webb och mässor.

- Internationella leverantörskontakter – förhandling och avtal.

- Försäljningsaktiviteter och mässprojekt tillsammans med säljorganisationen.

- Prislistor, reklamationer, artikelinformation.

Känns det som om du verkligen vill arbeta med och kan ansvara för det som står i annonsen? Kan du checka av arbetsuppgifterna och lägga till god svenska och engelska i tal och skrift? Har du vana vid att arbeta i stora affärssystem? Känner du att – äntligen går det att kombinera mitt Snöskoter intresse med mina erfarenheter av produkt, sortiment och inköp?

Då är det bara att slå till och ansöka med bifogat CV och Personligt till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen senast den 151031.

Duells är Skandinaviens ledande leverantör av tillbehör, personlig utrustning och reservdelar inom motorcykel, motocross, moped, cykel, ATV, snöskoter och marint. Sortimentet är heltäckande med fokus på internationellt starka varumärken och du hittar produkterna hos över 2500 återförsäljare. Duells grundades 1932 och har sitt huvudkontor i Göteborg med filialkontor i Roskilde, Oslo och Östersund.

Duells är sedan 2013 en betydande del av Moteo, en europeisk koncern som är en av de största och mest expansiva bolagsgrupperna inom import och distribution av fordon, delar och tillbehör i mc-branschen.

Under året förvärvade vi bolaget Extra Evil som markerar vår höga ambition att fortsätta vara ledande inom tillbehör, personlig utrustning och reservdelar till snöskotermarknaden, där vårt sortiment nu blivit komplett.

KONTAKTA OSS

SNOWMOBILE

Malmgatan 4

794 31 Orsa

redaktionen@snowmobile.se