13
jan

MC-Mässan 16, med Powersport

mcmssa

Nu är det dags att städa undan julpyntet och att glömma alla förhastade nyårslöften för att istället blicka framåt mot den kommande MC-säsongen. Årets MC-Mässa, som i år hålls i Göteborg, slår upp dörrarna torsdag 28 januari och pågår fram till söndag den 31.

I år satsar vi mer än någonsin på de yngre besökarna och erbjuder fritt inträde för alla som är 18 år eller yngre under torsdagen och fredagen. "MC-mässan ska vara en fest för hela familjen där man umgås och delar upplevelser," säger mässansvarige Peter Näsman.

I vår aktivitetshall kommer det pågå massor av uppvisningar och även finnas möjligheter att prova på själv. De yngre kan testa mini-trial, medan de lite äldre ungdomarna kan provköra mopeder, fyrhjulingar och motorcyklar på vår testbana.

"Vi tycker det är bra att kunna erbjuda provkörning av mopeder," säger Magnus Ljungström som ansvarar för aktiviteterna i actionhallen. "I Göteborg finns ett stort gediget moppeintresse och det är hos mopedåkarna återväxten finns."

Och mycket aktion finns det verkligen att titta på: Jimmy från Rackartygarna bjuder på en trial-show som trotsar naturlagarna medan Elliot, Josef och Crill utför några av Sveriges bästa MC-stunts. På plats finns även Dirty Dennis och Lazy Joe som utlovar nya spännande balansnummer på sina sekelgamla Indians.

Eftersom intresset för snö- och vattenskotrar, fyrhjulingar och andra motoriserade fritidsfordon har växt under de senaste åren så utökas det redan framgångsrika Powersport-temat ytterligare i år, med ännu fler utställare och nyheter för hela familjen.

Passa på att köpa dina biljetter på webben innan besöket på mässan till rabatterade priser så slipper du dessutom köerna i kassan.

Alla priser och uppgifter finns på vår hemsida: www.mcmassan.se

KONTAKTA OSS

SNOWMOBILE

Malmgatan 4

794 31 Orsa

redaktionen@snowmobile.se