16
feb

Duells = Bihr

Bihr Nordic

Bihr

Nytt namn, nya möjligheter! I slutet av januari gick vi officiellt ut med att vi framöver kommer att verka under namnet Bihr Nordic. Vi vill understryka det faktum att vi nu är en del av Europas ledande företag i branschen av reservdelar, tillbehör och personlig utrustning för MC, MX, Moped, Snöskoter, Cykel och ATV.

Duells grundades 1932 och är idag fortfarande branschledande i Skandinavien. Många har gjort affärer med Duells under flera årtionden, vilket vi är mycket tacksamma för och hoppas ni följer med oss på vår nya resa. Vi tackar Duells för alla år och välkomnar Bihr Nordic!

Bihr Nordic är en del av Europas ledande företag i branschen av reservdelar, tillbehör och personlig utrustning för MC, MX, Moped, Snöskoter, Cykel och ATV. Sortimentet är heltäckande med fokus på internationellt starka varumärken och du hittar produkterna hos över 2500 återförsäljare.

Bihr Nordic är tidigare Duells men bytte namn i januari 2017 och ingår nu i en europeisk organisation. Bihr Nordic har sitt huvudkontor i Göteborg med filialkontor i Roskilde, Oslo och Östersund.

KONTAKTA OSS

SNOWMOBILE

Malmgatan 4

794 31 Orsa

redaktionen@snowmobile.se