01
sep

Boondocker by Chris goes Radien

 

Del 6

Fot2 

Det händer en hel del i garaget, även om det ibland inte känns som att det går så snabbt framåt. Jag vill få fotstegen färdiga innan jag lackar chassit så det har varit fokus på dom den senaste tiden. Jag har inga mallar utan bygger dom egentligen på plats på skotern. Så det är mycket inpassade, slipande och svetsande.

notch

Inför detta bygge har jag investerat i lite nya verktyg som har gjort jobbet betydligt enkalare och förhoppningsvis blir resultatet snyggare och bättre också. Jag har köpt en riktig rörnotcher, vet inte det svenska namnet på den men det är den jag använder för att kapa runda rör så dom passar ihop med andra runda rör. Sen har jag köpt en riktigt rörbock och ett plåtbockningsverktyg.

Fot1

Just nu är nästan båda fotstegen klara från min sida. Då jag punktat ihop fotstegen kommer en kompis hjälpa mig med att sveta ihop allt med tigsvets. Så blir det snyggare och bättre.

Dynan är också inskickad till Hanngrens i Sundsvall och jag har även skickat dom en design på hur jag vill ha den. Dock väntar jag med att avslöja den designen.

Facebook

Instagram

KONTAKTA OSS

SNOWMOBILE

Malmgatan 4

794 31 Orsa

redaktionen@snowmobile.se