25
sep

Boondocker by Chris goes Radien

Del 7

1dyna 

Mycket av det jobb som jag gjort den senaste tiden är inte så mycket att visa och skriva om. Det har varit att preppa delar för pulverlack vilket egentligen innebär en massa tid i blästerskåpet och slipande. Jag har valt att slipa många delar för att samtidigt få bort gjutskarvar innan lack.

1lack

Men i onsdags blev iaf. chassit pulverlackat hos Pulverteknik i Kungälv och färgen ändrades inte så mycket. Men genom att pulverlacka allt nu fick jag exakt samma färg på alla chassidelar och fick även lackat alla kanter som blivit metallren då jag tex kapat för dom nya fotstegen. Smidigt att ha nära till dom som hjälper mig med lackering så det funkar att hämta/lämna delar efter jobbet. Då jag fick hem chassit började jag montera lite grejer. Här ser man nyttan av att ha dokumenterat och märkt upp allt. Det är så mycket lättare att få ihop allt på rätt sätt då.

3 dyna

Mikael på Hanngrens Sadelmakeri i Sundsvall har fixat färdigt dynan också. Det blev tom bättre än vad jag hade tänkt mig. Mikael har ju blicken för sånthär jobb så han gav lite input till placering och storlek på loggorna som broderades. Perfekt passform var det också då jag fick hem den.

2lack

Nu blir det att preppa lite fler delar för nästa varv med pulverlack så jag kan börja montera ihop mera. Har dock behövt få tillbaka chassit först för att kunna passa in vissa grejer.

4prepp

Vill ni se fler bilder så kan ni följa mig på:

Facebook

Instagram

KONTAKTA OSS

SNOWMOBILE

Malmgatan 4

794 31 Orsa

redaktionen@snowmobile.se