09
jun

Snowmobile får ny chefredaktör och ägare!

johan

Hej allihopa, jag heter Johan Ahlberg och är er nya chefredaktör på tidningen Snowmobile. Jag har under hela mitt vuxna liv jobbat med tidningar och har bland annat hunnit med att vara redaktör hos MC-Folket , för att sedan arbeta som testredaktör på motorcykeltidningen Bike under en herrans massa år. För ganska exakt fyra år sedan drog jag igång motorcykeltidningen Fastbikes.se, som nu är Sveriges ledande motorcykeltidning på nätet. Nu kommer jag tillbaka till papperstidningsvärlden i och med tjänsten som chefredaktör för Snowmobile.

 

 


Som hängiven skogsmulle har snöskoterkörning, enduro, och all form av aktiv motorfordonskörning alltid pockat på min uppmärksamhet. Under årens lopp har det blivit många lekfulla turer med snöskoter, vilket gjorde valet enkelt när jag fick förfrågan om att ta tjänsten som chefredaktör.


Även om snöskotrarna i grund och botten är ett praktiskt bruksfordon, så är det samtidigt oerhört många mig inkluderat som bara kör snöskoter för höga nöjets skull. Tillsammans med er och en stab av duktiga, erfarna och trevliga medarbetare har jag för avsikt att vidareutveckla Snowmobile och skapa sveriges bästa snöskotertidning. Det heter ju att Rom inte byggdes på en dag, men tämligen snart hoppas jag att du förhoppningsvis ska kunna se en ännu bättre produkt i och med det första numret som kommer ut i handeln i slutet av september. Vi kommer att driva Snowmobile helt separerat från vårt ägarförlag och driva en helt egen redaktion med helt nya medarbetare. Kanske just du har någonting att tillföra tidningen i form av ideér eller skriverier?


Eller är kanske just du sugen på att hjälpa till här på hemsidan så är det bara att dra iväg ett mail till mig där du berättar vem du är. Vi har hur mycket jobb som helst framför oss och vi kommer gradvist skruva upp tempot här på hemsidan för att också fortsättningsvis kunna erbjuda er ett trevligt ställe att hänga på när ni inte kör snöskoter. Ok, nu kör vi, vintern är snart här.


Maila mig på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen .


Med vänlig hälsning
Johan AhlbergHur kommer detta att påverka dig som prenumerant?
Vi kommer inte att ge ut något sommarnummer utan flyttar fram er prenumeration ett nummer vilket gör att ni naturligtvis får så många utgåvor som ni betalat för. Vi kommer också fortsättningsvis ge ut 6 nummer per vinter. 3 före jul och 3 efter jul.

Ägare av tidningen Snowmobile

Tidningen Snowmobile ägs från och med 1 maj 2011 av tidningsförlaget Otlas AB som varit verksamt i tidningsbranschen sedan 1997. Tidningsförlaget Otlas AB driver också tidningstitlar så som Street&Strip, ATV & Terrängmagazinet och Snowrider och har idag 8 heltidsanställda annonssäljare och journalister och lika många frilansande skribenter. Tidningen Snowmobile kommer att drivas redaktionellt av Johan Ahlberg med personal och vi önskar honom lycka till. Vårt mål med Snowmobile är att fortsättningsvis låta tidningen leva sitt eget liv med en egen inriktning och en egen fristående redaktion. Annonsförsäljning och prenumerationstjänsten kommer att handhavas av Otlas AB med säte i Mora.
Vi hälsar Johan Ahlberg välkommen till Tidningsförlaget Otlas AB och ser fram emot en trevlig och händelserik vinter.

Med vänlig hälsning
Björn Friström VD tidningsförlaget Otlas AB

KONTAKTA OSS

SNOWMOBILE

Malmgatan 4

794 31 Orsa

redaktionen@snowmobile.se