Arctic Pocket Chief – Snowmobile

Är det farsdag snart?!

Sitter du på middagen och längtar till skoterkörning och vita vidder? Vill du flyttad dej för en sekund till fjällen och lugnet? Vill du ändå klä dej lyxigt och med flärd. Nu har företaget från Norra Norrland lanserat den första arktiska ficknäsduken. Sätt en skoter i bröstfickan och ta med dej känslan av skoterkörning var du än befinner dej utan att kompromissa på standard.

 Pressrelease

Arctic Pocket Chief – Snowmobile är den första produkten för herrar som lanserats av Scents from Norra Norrland. Varje ficknäsduk har handrullade kanter och handsydda hörn. Materialet är Silke satin twill. Allt för att sätta elegans till din bröstficka.

Scents from Norra Norrland AB ägs av Eva Henriksson (Piteå) och är Sveriges nordligaste parfymhus. Därmed även Nordens och förmodligen världens nordligaste parfymhus. Sedan 2015 har tre damparfymer lanserats samt ett antal handkrämsprodukter.

Eva Henriksson berättar att det är helt självklart att inte lansera en herrparfym eftersom herrparfymer är en helt annan marknad och kräver en annan kunskap i blandningen av noter. Däremot används silke som en doftbärare, förklarar hon. Silke kommer från ett levande material och noterna från en doft sitter kvar i silket och transfererar doften ungefär på samma sätt som om den hade suttit på huden. Silkesaccessoar kan därför användas i utrymmen där parfymer inte får sprayas men där kunder fortfarande ska känna dofterna av parfymer. En cool tuff lyxig silkesduk för herrarnas bröstfickor blir därför en perfekt produkt att lansera från mitt företag, säger Eva Henrikson.

Arctic Pocket Chief – Snowmobile kommer I storlek 32*32 cm. Den har en handrullad handsydd kant.

Pris i butik är 399 kr och kan köpas från www.norranorrland.com

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer