Boondocker By Chris Goes Radien

Säsong 2 Del 4

Montering
Nu då jag har fått tillbaka alla rödlackerade delar från pulverlacken så har monteringen kunnat börja på riktigt. Motorn var ju färdigpreppad så den var bara att lyfta i och det gick smidigt då jag tillverkat mitt egna ”lyftverktyg”. Efter att motorn var monterad var det dags att fixa med lite kylarslangar som skulle få samma röda ”snakeskin” som övriga slangar.

Bromsoket som en gång varit provmonterat fick sen en lite extra översyn. Dels slipade jag fram lite aluminium på vissa delar för att matcha övriga delar. Dessutom har jag beställt rödeloxerad banjoskruvar för att matcha det röda temat. Så då det var på plats så var det spännande att se om allt skulle funka. Så bara att lufta systemet och jadå inga problem uppstod. Det visade sig också att chansningen jag gjorde då jag köpte bromsoket funkade. Hittade nämligen inget som hade exakt samma artikelnr som mitt så det jag köpte från skrotet såg likadant ut men hade annat nummer. Men allt passade.

Dynöverdraget som varit hos Hanngrens Sadelmakeri i Sundsvall och det fick jag också hem nu i veckan och det blev riktigt snyggt. Mikael har fixat lite extra på detta överdrag så det inte skall vara en kopia på det jag körde ifjol.

Visning
Jag kan också passa på att nämna att om ni vill kolla in bygget ”live” så kommer jag vara hos Ljungbergs Motor i Sveg på lördagen under Skoterns dag och sen hos Cubic i Mora under söndagen.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer