Boondocker By Chris Goes Radien

Säsong 2 Del 7

Pulverlackering
Killarna på Pulverteknik i Kungälv har leverat alla delar som jag lämnat in. Dom sista delarna skulel lackas mattsvarta. Speciellt delarna till frontbågen gjorde att jag inte kunde montera ihop skotern innan jag fick dessa. Precis innan jag skulle lackera dom hade jag behövt hjälp med att svetsa lite aluminium, men ingen av mina kontakter hade möjlighet då med så kort varsel. Fick bli en läsning med skruv istället. Nu i efterhand verkar det ha blivit tillräckligt stadigt och utseendemässigt funkade det också. Vissa av delarna som lackades mattsvarta har jag valt att slipa/fräs/svarva bort färgen på vissa partier för att få en snyggare look. Alltså så jag blandar mattsvart/borstat alu på delarna. Så bland annat boggiehjulen, LinQ-hållare och fuskmuttrarna till bakre bågen har detta teama.

Dekalkit
I mitten på förra veckan dök också dekalkittet upp. Jag kunde inte direkt börja montera det då jag behövde få ihop skotern först. Men helgen då skotern var ihopsatt så började med att applicera alla små delar. Designen är något som jag och Patrik på Wrappington kommit fram till tillsammans. Och jag gillar verkligen stuket. Det är mattröd/svat och logos i vitt och vissa logos är i en borstad alutejp.

Sista delarna
I helgen fick jag även fräst klart fästena till fotstegen som jag även själv anodiserade svarta. Så nu återstår inte så mycket innan jag lastar skotern och styr norrut. Så är ni intresserade av att kolla på bygget Live så finns jag enligt följande:

Lördag 27 okt, hos Ljungbergs Motor i Sveg

Söndag 28 okt, hos Cubic i Mora

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer