Boondocker By Chris Goes Radien

Sista fixet, kanske...

Jag har grejat med lite småsaker efter skoternsdag medan jag väntar på att säsongen startar. Då jag hade skotern utställd och kunde kolla på den såg jag lite små “designmissar” så det är dessa jag fixat till nu. T.ex. i framvagnen så hade jag ju valt att behålla spindlarna i ren aluminium och även matchat styrstagen i ren aluminium. Dock blev ju detta inte så snyggt då det inte finns något annat som går i denna stil.

Så bara att plocka ner framvagnen och blästra spindlarna och styrstagen för att lämna in på lackering. Valde samma röda färg som på övriga delar. Då jag fick tillbaka spindlarna valde jag att slipa bort färgen på kanterna och göra en “borstad aluminiumlook” på dessa, lite samma stil som t.ex. boggiehjulen.

Styret var ju också originalfärgat som inte heller macthade. Har ju läst en del om hur man får loss värmeelementen till handtagen och att det är lätt att ha sönder dom. Men jag värmde försiktigt och lossade dom bit för bit så det gick bra. I samma veva preppade jag bromshandtaget också.

Så styret + bromshandtaget blev också röda. Bromshandtaget gjorde jag samma bearbetning som spindlarna, alltså slipade bort färg och körde en borstad alulook på det också. Passade även på att montera ny stoppknapp. Egentillverkat i aluminium och med en återfjädrande knapp som är lite nedsänkt så jag inte stoppar maskinen ofrivilligt.

Nästa grej blir att montera variatorkit från Ride DRT ( Diablo)

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer