Northbike Umeå blir en komplett BRP dealer

Northbike Umeå blir en komplett BRP dealer,
nu kommer du även kunna köpa din Lynx hos oss!

Pressrealese 

Northbike i Umeå köpte 2016 upp kollegan Motorbolaget som då var BRP dealer för Ski- Doo, Sea-Doo och Can-Am. Målsättningen var att Northbike i Umeå skulle få en stabil åretrunt verksamhet och därigenom utveckla och bli den ledande destinationen i mellersta Norrland för alla motor intresserade.

Nu blir cirkeln sluten där vi genom förtroendet av BRP får sälja hela deras produktsortiment under vårt tak. Lynx som idag är Sveriges starkaste varumärke på snöskoter kommer förstärka vår position och möjliggöra en fortsatt stark utveckling i Umeå.
I vår systembutik i Sundsvall säljs både Lynx och Ski-Doo och det är ett mycket bra koncept, främst i dessa tider då BRP är den leverantör som trots en svajig omvärld levererar bäst på marknaden.

– Vi kommer utföra vissa ombyggnationer för att Lynx ska få en bra plats hos oss. I övrigt har Northbike både lång erfarenhet och stora resurser att ta hand om logistik, så att välkomna och ge plats åt Lynx sortimentet tillsammans med alla Ski-Doo när de levereras i oktober blir inte svårt. Bara roligt, tillägger Johan Larsson, platschef Northbike Umeå.

Du kommer kunna boka din 2024 års Lynx hos oss redan nu i vår.
Håll utkik i våra kanaler, nästa helg åker några av våra säljare till Huston för BRP konferens och produktsläpp av 2024 års maskiner. Det blir spännande!

Serva in Lynx hos oss kan du redan nu.
Vi hoppas att dagens Lynx kunder kommer känna sig välkomna och hemma när de kliver in i våra lokaler.

Förutom ett varmt välkomnande kommer kunderna att mötas av ett besöksvänligt fordonscentrum med stora parkeringsytor, bra logistik runt hämtning och lämning av fordon och rymliga exponeringsytor i butiken av fordon, kläder och tillbehör.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer