Polaris 650 INDY XC 137 Matryx

Indy 650 = klassiskt

INFO:

Förarmiljö
12 cm smalare konsol och nästan 8 cm mer plats för knäna.
Smalare tank och design ger mer plats ben och knän vilket leder till mer rörelsefrihet mellan sidorna.
Maximerat skydd mot vinden & minimalt drag: Computational Fluid Dynamics (CFD) design ser till att maximera skyddet mot vinden och minska avkylningen vilket ger en varmare och mer komfortabel körning.
Formade Sidopaneler: Öppnar en helt ny möjlighet för föraren att smidigt och enkelt röra sig runt på snöskotern

Exklusiva och smarta handtagsvärmare​
Värms upp snabbt och ser till att behålla samma värme oavsett hur kall omgivningen är. Förbättra upplevelsen ytterligare genom att separera värmeförhållandet mellan tum- och handtagsvärmaren för ökad värmekomfort.

Polaris MessageCenter Instrumentering
Informativ och enkel att avläsa. MessageCenter display håller föraren uppmärksam på skoterns driftförhållanden och annan nödvändig information.

Nightblade Strålkastare
De helt NYA NightBlade LED strålkastarna ser till att ge bästa tekniken för att belysa färdvägen för Polaris föraren. Kännetecknet är högpresterande LED teknik som ger en distinkt ljusbild precis där du som förare vill ha den. Detta är industrins första 6-elements projektor LED vilket ser till att ge en klar ljusbild med minimalt av skuggor.

Polaris Race IFS Framvagn
Bra balans mellan styrning och stabilitet. Ger den fin kontroll och bra precision med minimal kraftansträngning för föraren.

Pro-CC Boggiefjädring
PRO-CC är nästa generation av boggifjädring från Polaris för god acceleration och konstant komfort. Den kopplade designen ser till att kontrollera fjädringsvägen genom hela dämpningsfasen för att ge en komfortabel körning. Den främre länkarmen är kalibrerad för ledkörning utan att för den delen kunna bottna.

 

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer