Powersport Center öppnar i Sundsvall

Polaris-återförsäljare

Under andra halvan av oktober öppnar äntligen en ny butik för alla motorintresserade i Sundsvallsregionen. Powersport Center i Nacksta erbjuder bland annat snöskotrar och fyrhjulingar från Polaris, motorcyklar från Indian samt släpvagnar, mopeder och begagnade fordon.

pressmeddelande

Med flera års erfarenhet från branschen berättar Per Boström, VD på Powersport Center, att personlig rådgivning och service kommer att vara i fokus.

”Vår ambition är att vara distriktets mest servicevänliga butik, och vi har verkligen lyckats rekrytera mycket kompetent personal för att tillmötesgå den ambitionen. Hos oss ska kunder alltid känna sig värdefulla och vi kommer att prioritera snabb service i alla situationer”.

Per Boström stöttas av butikens ägare, ICA-handlarna Tomas och Linda Aronsson som instämmer. Satsningen sker helhjärtat och planerna på expansion ligger inte långt bort menar de.

”Hos oss är verkligen alla välkomna, ung som gammal. Initialt kommer vi att nyttja ca 1200 m2butiksyta, för att sedan växa till runt 2000 m2”, säger Tomas och Linda Aronsson.

Butiken på Axvägen 12 genomgår en omfattande förvandling och beräknas öppna under andra halvan av oktober men redan nu kan du följa arbetet löpande på Powersport Centers sociala kanaler:

Facebook: https://www.facebook.com/nacksta12/

Instagram: https://www.instagram.com/powersportsundsvall

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer