Skoterdelen

ny återförsäljare för Arctic Cat!

Skoterdelen har i dagarna gått ut med nyheten att de är ny återförsäljare för Arctic Cat!

Pressrelease

Precis lagomt till releasen av 2020-års modeller kommer Skoterdelen att finnas med som Arctic Cat handlare, startskottet kommer att gå nu på söndag när Arctic Cats Roadshow rullar in och visar upp årets maskiner!

Mattias och David på Skoterdelen ser framemot att få börja rulla ut snöskotrar och ATV från butiken i Skanderåsen.

-Vi kan branschen och kände att det var läge att ta den här chansen, vi tvekade inte en sekund när vi dessutom fick möjlighet att börja jobba med just Arctic Cat, säger David.

Mattias instämmer och säger -Det känns helt naturligt att ta det här steget och vi är laddade till tusen! Med Arctic Cat i huset kommer vi att bli en otroligt komplett handlare som kan erbjuda en helhetslösning för hela familjen både på snöskoter och på ATV sidan.

Vi kommer att ha allt från försäljning av maskiner, verkstad för service, kundtjänst och allt inom personlig utrustning under samma tak så vi känner oss väldigt kompletta.

Så välkommen in alla gamla och nya kunder för att hitta en skräddarsydd lösning för dig och din livsstil!

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer