“Sponsored post” Sledstore

Nyheter från Sledstore!

“Sponsored post”
Raven slår till med en ny potentiell storsäljare. Raven Motion är som namnet antyder handskar utvecklade med rörelse i fokus som du snart kan hitta på Sledstore

SVERIGES SKÖNASTE SKOTERBUTIKHandflatan är endast lättfodrad för att ge en bra körkänsla, samtidigt som den är beklädd med högkvalitativt getläder för att ge dig ett stadigt grepp och bra slitstyrka. Handryggen är varmfodrad (utan att bli klumpig) för att hålla dig varm där fartvinden och kylan kommer ifrån. För att göra dem vattentäta och bibehålla god andningsförmåga har de även utrustats med ett Hipora-membran mellan fodret och yttertyget.
På Sledstore finns det flera produkter till dina vinteraktiviteter. Om du skulle bli fast ute i det vilda så kan du snabbt fylla på din skoter med antingen 20, 10 eller 5L bränsle med den smidiga Rapid Fuel Jug från varumärket Twenty.

SVERIGES SKÖNASTE SKOTERBUTIKSå se till nu att du bunkrar upp inför denna vinter så du slipper göra en massor av dyra sista minuten-inköp. På Sledstore kommer du hitta saker för både dig och din snöskoter för en billigare peng. Vill du läsa mer om hur viktigt det är med att ha rätt utrustning på sig när man är ute i fjällen så gör du det här.

 

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer