BOONDOCKER BY CHRIS 2.0

Säsongsbyte

Nu är tyvärr säsongen slut för min del och den har tyvärr varit lite kort i år i trakten kring Sälen där jag brukar köra. Men det har blivit flera härliga helger ändå med trevliga skoterkompisar där uppe. Som tur är så anser jag ju att jag har två skotersäsonger.

Den ena då jag kör skoter under vinterhalvåret och den andra då jag bygger under våren – hösten. Jag har ju också kunnat konstatera är det är en heldel skillnad på denna maskin jämfört med min förra 600 Boondocker. Det går att köra på ett annat sätt med denna då det känns som att det finns både mera motor och bättre driv med den nya boggien och mattan. Fjädringen som jag uppgraderade har också funkat bra. Fram fick jag laborera lite med trycket innan jag hittade rätt men bak har jag inte gjort något. Det finns säkert mer att hämta om man har kunskapen. Jag har egentligen inget att klaga på och alla mina moddar har funkat som jag tänkt mig.

sno2

Förberedelser
Just nu är det mycket förbredelser med mina uppgraderingar inför nästa säsong, ja det blir en del förändringar. En beställning på ett par delar är redan gjorda från USA. Har också kontakt med firman som ska göra nytt dekalkit. Offertförfrågningar har gått ut på lite delar som jag tänkte byta ut. Dessutom håller LaserPatrik på att testa lite ideér som vi har på konstruktionen för nya fotsteg. Så dom gamla fotstegen är redan demonterade och sålda till en kompis. I veckan har jag också planerat att träffa Patrik som hjälper mig med pulverlackering. Planen är lite nya färger på flera delar. Planering pågår även med Hans på xlimit som har lite nya delar pågång till nästa säsong. Planen är att några av dom nya delarna skall monteras på min maskin också.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer