Boondocker By Chris 2.0

Del 4

Förra veckan var jag på solsemester så det har inte hänt så mycket i garaget. Men det har ändå hänt grejer till projektet.

Dekaler

Efter några ändringar så kunde jag få till en slutlig design på dekalkittet som SCS Unlimited har gjort. Och denna gång var frakten snabb över Atlanten då det bara tog 6 dagar ( inkl. en helg). Sen har LasePatrik fått färdigt första batchen med laserskurna delar. Han har hjälpt mig mycket och jag mailar honom mina ritningar och han gör verklighet av dom i sin laserskärningsmaskin. I denna leverans kom delar till bakre och främre lyftbågen + specialdesignade haknycklar till mina Fox dämpare.

laser

Jag har också fått hem ett justerbart bromshandtag som egentligen är gjort till en sporthoj. Jag ska försöka fixa till det så det passar Lynxen. Hans på xlimit borde också få färdigfräst mina boggiehjul denna vecka.

handtag

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer