Boondocker By Chris 2.0

Del 9

Efter att ha återhämtat mig efter den hektiska veckan innan mässan i Rovaniemi och sen lite annat fixa så har jag nu börjat med det jag inte hann innan mässan.

boggi

Boggien är urplockad och jag har plockar isär den för att kunna pulverlacka en antal delar från den. Jag skall ju även byta till 10″ vändhjul och jag har då jobbat med att förbättra min egen tillverkare offsetaxel. Jag har även passat in dom axlar som ska hålla ihop dom båda vändhjulen. Jag kommer ju att köra med Fox-dämpare även i boggien och dom passar inte riktigt rakt av. Så jag har ritat upp en ny axel som ska passa dämparfästet. Hans på Xlimnit kommer att svarva till den axel för att jag ska få prefekt passform på den.

cad

Sen har jag även gjort ett antal cadritningar till LaserPatrik som ska fixa till lite fler delar till bygget. Bl.a ett rack som jag ska ha tunnelväskan på. Även lite andra delar kommer han att skära till. Jag har försökt få en matchande design på Racket och den bakre lyftbågen.

10 tum_vndhjul

Så imorgon åker jag till Patrik på Kungälvs Pulverteknik för att lämna in fyra lådor med delar som ska pulverlackas.

 

 

 

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer