Boondocker By Chris Goes Radien

Säsong 2 Del 6

Fräsning
Den senaste tiden har det gått åt mycket tid att både trimma in min fräs och samtidigt försöka fräsa till dom sista delarna så jag ska kunna lämna dessa till pulverlack. Sen har jag ju ingen utbildning inom CNC-fräsning så mycket att lära sig där också. Minsta lilla misstag i programmeringen kan förstöra en hel del som man satt flera timmars jobb på. Med min lilla fräs kan jag t.ex. nämna att delen till främre bågen tog c:a 8-9h i fräsen + ett antal timmar vid datorn.

Det som jag i.a.f. fått till nu är del till frontbåge samt 3st delar till den bakre bågen. Har dessutom lite problem att få tag på små “spillbitar” av aluminium som jag kan använda till att fräsa delar av. Så är det någon som vill hjälpa mig med den biten så bara att höra av er.

Dekalkit
Patrik på Wrappington och jag har nu hållit på ett par veckor och bollat ideer om designen på mitt nya dekalkit. Jag har bidragit med ideer som Patrik löst på ett bra sätt, i år blir det lite extra angående materialet till kittet också så det ska bli grymt kul att se live. Dom flesta delarna till kittet är nu printade och Patrik håller på med det sista och kittet skickas förhoppningsvis idag så jag har det nästa vecka.

Planering?
Även fastän jag är van med dessa byggen och hur lång tid det tar och när det ska vara färdigt så tycks alltid min planering spricka och det blir alltid bråttomt inför skoternsdag 🙂 . Idag lämnades dom sista delarna till lack och dom får jag troligen tillbaka nästa vecka. Dekalkittet borde komma nästa vecka och mina nya hjul till boggien vet jag tyvärr inte när jag får än. Så jag har fått se till att ha en backupplan för dessa. Skoternsdag är ju nu bara 2 veckor bort så lär bli några timmar i garaget innan dess.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer