Boondocker By Chris Goes Radien

Del 8

Efter att jag fick tillbaka chassit från pulverlack så har jag kunnat börja montera lite grejer. Det är några som frågat mig varför jag lackat chassit då det blev samma färg.

Det är för det första inte exakt samma svarta utan jag har kört på blanksvart, sen på detta sättet för jag exakt samma nyans på fronten som inte inte var lackad och som jag ville ha lackad. Dessutom fick jag lackat alla ytor som blivit metallrena pga av att jag kapat till för fotstegen.

Så motor och allt runt den har jag börjat montera. Lite småfix runt den har jag gjort som tex “snakeskin” på vissa kablar och kylslangar. Det är för både extra nötningsskydd och en utseendefråga.


Nya dämpare är också specialbeställda och borde dyka upp nästa vecka. Sven-Erik på Revelj Racing kommer plocka ihop ett kit till mig som han tror ska funka kanon på min maskin. Och med hans erfarenhet så tvivlar jag inte på det 🙂

Jag har också tagit fram en design för en ny frontbåge. Fick beställa rör från Tyskland för att få det jag är ute efter, nämligen ovaka aluminiumrör. Dessa har jag kapat till och har en kompis som ska hjälpa mig att svetsa ihop det imorgon. Samtidigt har jag skickat ritningar till Patrik som ska laserskära vissa detaljer till bågen också.

Idag hämtade jag en hel drös med delar från pulverlack. Patrik ( ja han heter också Patrik) på Pulverteknik i Kungälv har lackat en massa delar i mörgrå metalick och sen lagt klarlack ovanpå. Smidigt att ha nära till lackeraren så jag kunde hämta delarna samma dag som dom lackades.
Nu gäller det bara att dom sista delarna dyker upp nästa vecka så jag kan få ihop allt till Skoternsdag då bygegt ska premiärvisas hos Ljungbergs Motor i Sveg.

Vill ni se fler bilder så kan ni följa mig på:

Facebook

Instagram

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer