Chris jobbar vidare!

Pulverlackering
Jag kommer ju ändra färg på allt det gula. Detta betyder ju att boggieskenorna skall pulverlackas.

Dessa har ju detaljer som är frästa så att bara aluminiumet syns. Dessa detaljer vill jag ju behålla. Detta betyder mycket jobb både då dom ska blästras och då dom ska lackas. Inför blästringen maskerade jag noga alla områden med silvertejp och jag var dessutom försiktig då jag blästrade nära dessa områden. Det var knepigt att få bort allt det gula speciellt i innerhörn där lacken lägger sig extra tjockt. När all färg var bortblästrat så skall ju samma områden maskeras inför lack. Det går ju inte med vanlig maskeringstejp då det ska pulverlackas. Så jag fick inhandla en speciell PVC tejp som är gjord för att tåla värmen vid pulverlackering.

2
Också en del andra delar från boggien skall få ny färg, medans jag nog väljer att behålla det röda på vissa. Även stagen från pyramiden som vart gult är preppad för lack. Och sen a-armar och en drös med smådelar.

3

Lasergravyr
Jag har ju designat ett flertal delar som ska lasergraveras. Dessa delar kommer laserskäras i borstat rostfritt. Problemet är att det går ju att justera lasern i olika styrkor på gravyren, så Patrik fixade en drös med prover åt mig som jag kunde testa på skotern för att se hur dessa syntes och såg ut i rätt vinkel på skotern. Därifrån kunde jag välja den som jag tyckte blir bäst.

4

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer