Clash of Nations 2013

 

Den tredje upplagan av Clash of Nations presenteras!
Vi kan med glädje meddela att Clash of Nations för tredje året i radkommer attarrangeras på Lugnet Arena i Falun den 28-29 mars 2013. Vi satsar, trots en arena i ombyggnad, på en bättre tävling än någonsin och längtar redan till vinterns upplevelser!

Falun är värdstad för Skid-VM 2015 vilket resulterar i att stora delar av Lugnets Arena byggs om under 2013. Det innebär att våra förutsättningar förändras när halva Clash of Nations arena är obrukbar vid genomförandet av evenemanget 2013. Det öppnar för nya möjligheter och vi ser positivt på att arenan utvecklas då det även kommer att gynna vår organisation i framtiden.
De tävlingar som är klara för Clash of Nations 2013 är Super Snowcross Pro Open och Super Snowcross Pro Stock, till detta kommer även en FSX Show. Redan nu är det klart att åkare från världseliten i både Freestyle Snowcross och Super Snowcross kommer att vara på plats i Falun. I dagsläget söker vi efter olika möjligheter att även kunna arrangera den så omtyckta skid- och snowboardtävlingen vars arena drabbas av ombyggnationen av Lugnet. Vi söker hela tiden efter kreativa lösningar och har inte stängt några dörrar för fler grenar under Clash of Nations 2013.
”När åkarna från den absoluta världseliten ringer och frågar när Clash of Nations blir av under 2013 känns det som vi är på rätt väg med evenemanget!” Malin Murmester, Clash of Nations
Clash of Nations 2012 blev en stor succé både publik- och tävlingsmässigt men ett evenemang av den här kalibern kräver stora ekonomiska resurser. Stödet från kommun och näringsliv är en otroligt viktig del för att göra det möjligt att satsa vidare och utvecklas. Visionen är att tillsammans med både befintliga och nya samarbetspartners sätta Clash of Nations på extremsportkartan.
Vi ser fram emot att presentera fler nyheter under hösten och biljetterna kommer att släppas på Skoterns dag den 27 oktober 2012. Boka redan nu in den 28-29 mars 2013!
För mer information kontakta:
Malin Murmester
malin@clashofnations.se
073-838 16 69

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer