Daniel Bodin klar för Clash of Nations

Daniel Bodin första åkare klar för Clash of Nations 2016

© Garth Milan/Red Bull Content Pool

Han har hoppat med skoter i hoppbacke, har tre guld från X-Games och innehar dessutom världsrekord i längsta backflip. Daniel Bodin från Malung är utan tvekan en av Sveriges största extremsportstjärnor och ett stark första namn för Clash of Nations 2016.

För första gången sedan 2013 är Bodin tillbaka i Falun. Förra året hade han fullt upp med att turnera världen över med Nitro Circus, men i vår återvänder han tillbaka för Clash of Nations.

– Äntligen har jag möjligheten att köra Clash of Nations efter 2 år. Helt klart det grymmast eventet att vara på för att avsluta säsongen, säger han.

Bodin som varit med sedan starten 2011 kommer inneha en stor roll i freestyleshowen både i planering och genomförande. Hans kunnande inom området är ovärderligt precis som han förmåga att bjuda på helt sjuka trick.

Bodin har tidigare deltagit i Clash of Nations, 2011 och 2013. Som nämnts ovan har han hela tre guldmedaljer från X-Games och är åter igen aktuell för 2016 års upplaga. Mannen som lever efter mottot: “Livet är för kort för att sitta framför TV:n” kommer garanterat bjuda publiken i Faun på nya och banbrytande trick.

Det sparas inte på krutet när Clash of Nations nu släpper den första åkaren för evenemanget 2016!

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer