Duells fototävling

Duells fototävling för snöskoterälskare

Idag startar Duells Snowmobile Photo Challenge, en fototävling för snöskoterfolket. Via Facebook eller Instagram tävlar man med sina bästa bilder från snöskotersäsongen. De bilder som flest röstar på, eller “gillar”, går till final där Duells jury väljer vinnaren. Det åtråvärda priset är en crosshjälm från FLY, deras värsting; F2 Carbon, värd 2000-2500 kronor.

– Vi vill gärna se bilder som förmedlar känslan och glädjen i snöskoterkörningen, allra helst med fokus på förarens egen upplevelse, säger Niklas Ehnfors, marknadsansvarig på Duells.

För att delta i Duells Snowmobile Photo Challenge, gå in på Duells Facebook-sida och klicka på tävlingstabben, eller lägg upp din bild på Instagram med taggen #duellssnow14

Tipsa dina vänner att rösta, det är de 15 bilderna som fått flest röster som går till juryns finalomgång. man kan lämna max tre tävlingsbidrag och sista inlämningsdag är annandag påsk.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer