FIM Gala Ceremony med Emil Öhman

Emil Öhman, Ken Roczen, Tony Cairoli mf

Omkring femhundra gäster var närvarande på Casino i Portugal då FIM delade ut utmärkelser till årets världsmästare inom förbundets respektive grenar. Merparten av dessa var världens främsta motorcyklister som skulle belönas för sina mästerskapstitlar. Dessutom var världsmästaren Emil Öhman på plats för att belönas för sin framfart med snöskoter.

FIM Galan direktsändes på TV i flera länder och en mängd legender fanns på plats för att presentera 2011 års FIM världsmästare med sina respektive utmärkelser, samtidigt som de själva hedrades för sina tjänster och bragder inom motorcykelsporten.

Legender som Angel Nieto, Carl Fogarty, Eric Geboers, Yjro Vesterinen, Giovanni Sala, Tony Rickardsson och Iris Kramer anslöt på scenen med bland andra Emil Öhman, Carlos Checa, Stefan Bradl, Antonio Cairoli, Toni Bou, Juha Salminen, Greg Hancock, Stephanie Laier, Ludivine Puy, och Laia Sanz som vinnare av respektive FIM VM.

Kolla in cermonin nedan, du hittar Emil 47:50 in i filmen

Gooo Öhman!

 

///EO711

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer