Blue marble olja

thulle_s

Ny medlem
4 mar 2005
4
0
1
hedemora
Nån som vet om och vart man kan få tag på denna olja i Sverige?
www.BlueMarbleOil.com


Mvh//Mattias
 
Last edited:

henkew

Välkänd medlem
31 dec 1999
1.630
0
16
45
Bredbyn
www.henkew.com
Här har du en nyhet som vi hade på förstasidan i höstas:


Tisdag, 2004-10-12
Ny spännande tvåtaktsolja till Sverige


Europapremiär för en ny olja! Blue Marble Oil är en mytomspunnen tvåtaktsolja som funnits i USA och Kanada under några år.
Oljan sägs, enligt tillverkaren, kunna höja prestandan, ge lägre bensinförbrukning och skall bidra till minskade utsläpp. Vidare ska blåröken vara så gott som eliminerad meddelar man från tillverkaren. I Sverige har några skoterentusiaster testat oljan i två år på olika maskiner och de har blivit så bitna att de helt enkelt satsar på att ta hem oljan till försäljning.
- Ja, vi är jättenöjda med resultatet säger Mikael Berggren från Piteå så nu slår vi till, även om det i början blir i mindre skala. Företaget som kommer att sälja oljan heter MST säger Mikael som har bråda dagar att starta upp ett eget företag. Nu har vi ett begränsat parti säger Mikael vidare och berättar att man skickar oljan mot postförskott till hugna spekulanter. Priset är ej satt ännu men man beräknar att 1 gallon (3,78l) kommer att rocka loss på 360-390 svenska riksdaler. Även en fyrtaktstillsats kommer att säljas som heter "Rev-Er-Up", pris ej klart.

Mikael Berggren når du enklast via mail: mikaelkristina@telia.com eller telefon 0911-130 30 kl. 14-16. Läs vidare om Blue Marble Oil här: www.envirofuelslp.com och håll koll här på leden eller papperstidningen för kommande test.
 
E

Ej medlem/Inloggad

tusen tack!

ett samtal och det är löst
Mikael hade olja hemma så nu är det bara att handla
Synd att det inte gjort mer jobb på marknadsföringsfronten.

Vilket super forum!

Mvh//Mattias
 

henkew

Välkänd medlem
31 dec 1999
1.630
0
16
45
Bredbyn
www.henkew.com
Kul att det löste sig så snabbt och enkelt!

Skriv gärna lite åsikter här när du testat oljan, vore intressant att höra om den verkligen är så fantastisk som det sägs...