Hjälp mig få ihop Primären rätt 440 -06

snowmobile5

Välkänd medlem
30 dec 2009
230
0
16
Umeå
Hallå.

Jag märkte såklart allt före jag tog isär den men med en stor lös under läppen och lite diggande till radiokåporna så gnuggade jag likt förbenat bort dom.... :frusty:

Har bara haft lös den yttre delen så att säga, innerskivan sitter kvar, och delat den och kollat allt, rengjort osv. Lägger upp en bild så ni ser vad det är.

Det är alltså 2 steg jag behöver riktning på, först hur dom ska ihop med varandra dom på bilden och sen hur den ska på mot andra skivan på axeln. Märket på innerskivan sitter kvar, men det kanske inte spelar någon roll.

Mvh


Den var ju inte nådigt lortig :)
prim440.jpg
 

P.G

Välkänd medlem
10 aug 2010
359
1
18
Sundbyberg
Du borde ha pilar till hjälp på båda delarna, den ena borde vara på locket till primärfjädern och den andra på nåt av "hörnen" på "överdelen". Linjera dom med varandra och "hacket" på innerskivan.
 

Swikberg

Välkänd medlem
3 okt 2008
762
0
16
söråker
viktigast är locket eller va man ska kalla det delen där ramperna sitter ska du antingen ha en pil eller liknande ett jupare körnslag den ska vara emot den delen som rullarna och vikterna sitter på har du antingen körnslaget ja prata om eller en pil kommer inte ihåg vilken var på men de ser du. var bara noga så plast plupparna där inte hoppar ur när du ska ihop med dom dom som glider på.