Hibbert tävlar i skotercross-VM som planerat

Efter en tids ovisshet står det klart att Tucker Hibbert kommer att resa till Ryssland för att tävla i FIM skotercross-VM såsom ursprungligen planerat. ISOC Amsoil Championship Snocross Series flyttade nyligen New York’s Eastern National till att köras den 24-25 februari, vilket är samma helg som VM-deltävlingen i Ryssland.

Hibbert, som är den regerande mästaren i ISOC ACSS National Pro Open, hade ursprungligen planer på att delta i samtliga åtta deltävlingar i ISOC ACSS samt köra VM i Ryssland och delta i sveriges Clash of Nations i slutet av mars.

Följa Hibbert’s racing här www.tucker-hibbert.com

-Det är olyckligt att New York-händelsen och VM nu kommer att äga rum samma helg. Tillsammans med mina sponsorer och teamkollegor har jag investerat mycket tid och resurser för denna säsong och vi måste köra vidare med vårt schema som planerat vilket inkluderar att köra VM i Ryssland, förklarar Tucker Hibbert.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer