Jobba med Cat

KGK Motor/Arctic Cat söker en Fordonstekniker med placering i Östersund
KGK Motor AB är generalagent i Sverige för Arctic Cat snöskotrar och terränghjulingar samt Suzuki motorcyklar, terränghjulingar, utombordsmotorer och flera båtfabrikat. Även GasGas enduro och trialmotorcyklar, Vectrix elscootrar samt Zero elmotorcyklar ingår i sortimentet. Vi är ca 25 anställda på KGK Motor AB och omsätter ca 350 miljoner kr. Huvudkontoret ligger i Sollentuna med ett service- och försäljningskontor för Arctic Cat i Östersund.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en tekniker inom affärsområdet terräng för arbete med våra Arctic Cat produkter till vårt kontor i Östersund där vi just nu har två personer placerade, för mer information om produkterna gå in på www.arcticcat.se.
Huvudsysslan kommer att vara behandling av reklamations ärenden från våra Återförsäljare som sker genom ett dator baserat system. Arbetet består även av täta kontakter via telefon samt i vissa fall av besök på fältet. Även bistå våra säljare på fältet med support vid mässor eller andra aktiviteter.
 
Utbildning/Erfarenhet
Önskvärda kvalifikationer:
  • Några års erfarenhet av fordon tekniskt arbete, gärna inom ATV eller Snöskoter.
  • Gärna erfarenhet att arbeta med återförsäljare.
  • Gärna kunskap inom reklamations system.
  • Förmåga att självständigt utföra arbeten.
  • Ordningssinne och social kompetens.
  • Beredd att resa ofta samt i vissa fall oplanerat.
  • Säljorienterad då vi är ett säljbolag.
Du erbjuds ett brett och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och ett gott kamratskap. Det vi kräver från dig är att du helhjärtat går in för arbetet och har ett stort intresse för ATV samt snöskoter.
Sista ansökningsdag: 2013-08-30
 
Din ansökan skickar du via brev in till
KGK Motor
ATT: Peter Söderhäll
191 81 Sollentuna

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer