Nårsa årets manlige idrottare i Norrbotten

Petter Nårsa blev alltås årets manlige idrottare i Norrbotten, och så här stod det i Norrbottens-Kuriren den 5 maj.

“Galans andra stora vinnare blev skoterproffset Petter Nårsa som utsågs till årets manlige idrottare. Han prisades för sin insats i VM där han tog en silvermedalj och för segern i SM i stadioncross. Han tog dessutom sin tredje raka seger i Arctic cat cup under 2012. En bedrift som endast fyra förare klarat av i tävlingens 40-åriga historia. Nårsa tog även hem segern i Clash of nations i Falun.

– Det kändes jäkligt bra måste jag säga. Att bli nominerad var stort nog för mig men att vinna är ju ännu större, säger Petter Nårsa.

Nårsa hade tuff konkurrens om titeln årets manlige idrottare. Övriga nominerade till priset var konståkaren Alexander Majorov och tennisspelaren Peter Vikström.

– Som tävlingsmänniska hoppas man ju alltid att man ska vinna men jag gick inte runt och trodde att jag skulle stå här som vinnare. Men någonstans där inne trodde man ändå på det eftersom skotersporten är ju på uppgång så folk kanske har öppnat ögonen ändå, säger Nårsa.”

Skrivet av: Kent Risberg Vikström Norrbottens-Kuriren den 5 maj 2013.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer