Northern Light Films samarbete med Extra Evil & Duells

Extra Evil och Duells knyter samarbete med Northern Light Films

Extra Evil och Duells kan stolt presentera sitt nya samarbete med Northern Light Films. Northern Light Films har under säsongen jobbat hårt med att skaffa material till sin nya film som hade världspremiär i Östersund under skoterns dag i helgen.

“-Åkarna i Northern Light leverera åkning i världsklass och och det känns som en självklar satsning från får sida att vilja vara delaktig i deras framtida projekt säger Eric Nordström marknadsansvarig på Extra Evil”.

Northern Light Films kommer från Extra Evil och Duells köra i kläder från Jethwear, goggles från Dragon, hjälmar från Fly och kroppsskydd från Leatt.

“-Valet att samarbeta med Extra Evil och Duells gjordes mycket på grund av deras förstklassiga produkter och närhet och förståelse för marknaden säger Fredrik Andersson filmare och ansvarig för Northern Light Films.”

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer