Ny produktchef för snöskoter hos Duells

Tjänsten som produktansvarig för Duells snöskotersortiment som utlystes före sommaren är tillsatt. Det blir Niklas Höglund, nuvarande innehavare av Yamahacenter i Östersund, som nu lämnar butiksledet för att bli grossist.

Han tar över jobbet efter Mattias Lönn, som har arbetat med snöskoterprodukterna men också har det övergripande ansvaret som affärsområdeschef för den del av Duells som innefattar snöskoter, ATV och marint.

– Det här blir perfekt! Niklas är grymt seriös med stor kunskap om både branschen och produkterna. Han känner Duells som kund och återförsäljare och besitter dessutom ett stort affärsmannaskap, som är extremt viktigt, säger Mattias Lönn.

Niklas Höglund är 26 år och bor tillsammans med sambo och en fyraårig son. Han har tävlat i skotercross, drivit skotersafari och har stort intresse och tekniskt kunnande kring snöskotrar.

– Duells har alltid varit en bra och i många fall oumbärlig leverantör när jag drivit butik och verkstad, lätta att ha att göra med och med stor servicekänsla. Jag ser fram emot att få börja på nya jobbet, säger Niklas Höglund.

Niklas börjar jobba på Duells Östersundskontor den 17 september.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer