Ny VD på Duells

Anderz Larqvist byter Frölunda Hockey mot Duells

Anders Larqvist slutade som VD för Frölunda Hockey i maj och nu har han tillsatts som VD för Duells AB, Skandinaviens största distributör av utrustning, delar och tillbehör till motorcyklar, cyklar, snöskotrar och båtar.

Duells har stått utan VD sedan i juni, då Björn Johansson avgick på grund av hälsoskäl.

Nu är det klart att hans efterträdare blir Anders Larqvist, 55, som förutom VD-posten hos Frölunda Hockey har en lång karriär inom försäljning, marknadsföring och företagsledning bakom sig, bland andra hos Volvo och hos Brandon, ett företag i Puma-gruppen.

Duells ägs sedan 2013 av Moteo, en europeisk koncern med liknande verksamhet i flera länder runt om i Europa.

− Jag är mycket glad att få välkomna Anderz som VD för Duells. Anderz tar massor av värdefull erfarenhet med sig och jag är säker på att hans ledarskap kommer att vara ett avgörande bidrag till framtida framgångar för våra kunder, leverantörer och teamet på Duells, säger Peter Rask, koncernchef i Moteo-gruppen.

− Duells är ett mycket starkt varumärke inom sin bransch men även i ett bredare perspektiv. Kombinationen med den internationella tillhörigheten till Moteo skapar de allra bästa förutsättningar för att det här kommer att bli ett spännande och mycket inspirerande uppdrag. Jag ser verkligen fram emot att få bidra till att ytterligare utveckla den fina verksamhet som idag redan finns, säger Anderz Larqvist.

Anderz Larqvist tillträder som VD för Duells med omedelbar verkan.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer