Polaris 2021 Nyheter

Teknik, innovation och prestanda

De stora nyheterna finner man i helt ny Indy VR1 samt en 50/50 crossover i form av den helt nya Switchback Assault 146, eller mountainmaskinerna RMK Khaos och PRO RMK. 850 Patriot, nu också tillgänglig under säsongen på andra sidan pölen, och en helt ny motor i form av 650 Patriot.

RMK – Helt nytt QuickDrive2 DrivSystem
Polaris bergsklättrare kommer med nya QuickDrive2 (QD2) – ett nytt lättviktsdrivsystem med rem. QuickDrive2 har en låg tröghetskonstruktion och 10% nedväxling – vilket resulterar i ett ännu snabbare gassvar men framförallt gör det möjligt att ha flera olika mattor/kamhöjd. I och med QuickDrive2 kommer en ny serie 8-matta som finns i längderna 155” och 165”. Med en flexibel optimerad design och förbättrad kamstyvhet ger den nya serie 8-mattan direkt lyft, bra dragkraft och optimal flotation för alla typer av lössnöåkning. En utvidgad RMK Khaos-serie för 2021 utnyttjar dessa nya exklusiva tekniker. I och med QuickDrive2 kommer Series 8 även här, dessutom släpps RMK Khaos med 163”-matta med QuickDrive2 och en Series 7-matta med 3 ”(76mm) kammar.
För att inte överträffas kommer kungen av berget PRO-RMK-serien också att finnas med QuickDrive2 Drive System i både 2,75 ”(70 mm) och 3” (76 mm) kamkonfigurationer med mattlängder upp till 174 ”.
Ny 650 Patriot-motor 
Designad för hållbarhet, effektivitet och prestanda väljer polaris att öka på kubiken i sin 600:a som nu blir en 650.
Efter att ha släppt 850 Patriot, den mest kraftfulla snöskotermotorn som Polaris någonsin har byggt, kommer den helt nya 650 Patriot baserad på sin storebror. Den nya 650 Patriot levererar upp till 60% förbättrad bränsleeffektivitet *, 10% mer kraft * och 14% * mer vridmoment jämfört med Liberty 600.

 

Indy VR1 och Switchback Assault 146
Nya modeller kommer i form av nydesignade Indy VR1 och Switchback Assault 146. Båda byggda på nya Matryx-plattformen. Switchback Assault 146 är en 50/50 crossover som ska leverera på både led och i lössnön. Indy VR1 och Switchback Assault 146 introducerar en ny nivå av intelligent teknologi kring föraren. Indy VR1 och Switchback Assault 146 kommer kunna att skryta med branschens första 7 ”(178 mm) interaktiva pekskärm. Den nya 7S-skärmen är utrustad med exklusiv Polaris Ride Command-teknik och integrerar en helt ny nivå av intuitiv kontroll- och anpassningsalternativ på pekskärmen med Ride Command-mapping, Group Ride-spårning och Bluetooth-anslutning

Både Indy VR1 och Switchback Assault 146 kommer att ha branschens första SmartWarmers – termostatstyrd hand- och tumvärmare. SmartWarmers använder temperaturavkänningsteknik för att säkerställa ett jämnt, anpassat värmeflöde oavsett omgivningstemperatur. Dessutom får de banbrytande teknik i form av helt nya NightBlade-projektor LED-strålkastare och helt nya Lock & Ride FLEX-tillbehörsintegration.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer