POLARIS INDY EVO™

Polaris introducerar en helt ny snöskoter.

Skoterförare behöver en snöskoter som är ergonomisk och storleksmässigt anpassad för deras behov.

INDY EVO™ är lägre och smalare än traditionella snöskotrar. Den sänkta dynan borgar för en lägre tyngdpunkt som ger stabilitet och inbjuder till fantastiska körupplevelser. Det låga, raka styret och gasreglaget ger tillsammans med de nydesignade skidorna en lätthanterad och lättstyrd snöskoter.

INDY EVO™ har individuell framfjädring som är utvecklad för stabila köregenskaper samtidigt som maskinen är lätt att styra. Stötdämparna är framtagna och kalibrerade just för denna fjädring. Tillsammans med den justerbara spårvidden skapas ett fjädringspaket som tillåter maskinen att utvecklas i takt med föraren.

Den beprövade Polaris 550cc motorn med fläktkylning levererar perfekt prestanda för målgruppen.

Hastigheten är elektroniskt reglerad till max 80 km/h men kan uppgraderas i takt med förarens erfarenhet och körskicklighet.

INDY EVO™ är tillgänglig i två utföranden, manuell start eller elstart.

Polaris kommer att erbjuda en mängd olika tillbehör till INDY EVO™ så att varje förare kan göra sin skoter mer personlig och anpassad efter sina egna behov.

Maskinen kommer att finnas tillgänglig för provkörning under Polaris Roadshow med start i mars.

https://indyevo-se.polaris.marketing

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer