Ski-Doo NEO

En Sea-Doo Spark för snö?

Till 2023 erbjuder Ski-Doo och även Lynx snöskotrar som passar klockrent som instegsmaskin till skotervärlden. Likt något som både Polaris och Arctic-Cat (även Yamaha) har provat erbjuder man alltså en något mindre snöskoter med en moderat motor för 16-åringen som just ska börja med skoteråkning. Neo finns både som sportmaskin och lössnöskoter i form av MXz och Summit.

GstarCAD Professional Crack

Neo är baserad på Gen 4-platformen och under huven ruvar 600 EFI-motorn i något strypt utförande med 40 hästar i grundutförande. Men  är man ut efter något mer pulver ur motorn erbjuder man även NEO+ med 15 hästar ytterligare. Detta till en lagom peng. Men på NEO+ är det inte bara motorn som släppts lös något mer man har även stoppat dit värre KYB-dämpare och mattor med högre kammar 1,25″ på MXz:an och 1,75″ på Summiten. Dessa känns igen på att de också har lackad tunnel.

Trots ett bra pris har NEO  el-start som standard. Vi sa att den var mindre än motsvarande fullvuxen modell och MXz:an är 45mm lägre och har 39″ framvagn och Summiten är 35mm lägre och har den smalare 34″-framvagnen. Standard är de utrustade med 1″-kammar respektive 1,6″-kammar. De har även ett smalare styre med en mindre omkrets för att passa ungdomarna bättre. Motsvarande modeller finns även att hitta i de finska färgerna hos Lynx.

 

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer