Yamaha 2023

Då har Yamaha släppt sina 2023-modeller, även dem med något färre modeller på grund av produktionstekniska orsaker och utmaningar i komponentförsörjningen.
Trots detta har Yamaha  givetvis en del uppdateringar till 2023, där de främsta är att både Sidewinder L-TX137 och Sidewinder S-RX nu har fått det nya EPS servostyrnings-systemet. En uppdatering som verkligen gör nytta på en snöskoter då systemet nu ger servoassistans redan från stillastående och givetvis även är progressivt upp i fart. Vilket betyder att det ger mer assistans i låga farter för att sedan gradvis minska assistansen när farten ökar. Det nya systemet dämpar även ut slag och ojämnheter bättre, vilket ger en stabilare och säkrare körning.

TunesKit Apple Music Converter VST Crack,

Sidewinder L-TX LE EPS

Sidewinder L-TX LE är redan en stor favorit för de som söker en ledraket och nu har den blivit ännu bättre inför 2023 med introduktionen av elektrisk servostyrning EPS. Den här dynamiska led-maskinen är nu så smidig att hantera att du kommer att uppleva en lätthet och precision i din körning som du aldrig upplevt tidigare, vilket gör att du enkelt manövrerar den även på de mest krävande och snabba lederna.
Utmana alla typer av underlag på alla höjder med en av branschens mest kraftfulla och avancerade motor, fullmatad med vridmoment och omedelbar gasrespons utan turbofördröjning.

Sidewinder SRX LE EPS

Den legendariska SRX:en i ny tappning har till 2023 alltså även den fått dra fördel av elektriskt servostyrningssystem EPS.
De vassa köregenskaperna förstärks ytterligare av det elektriskt justerbara fjädringssystemet och de stabila Stryke- skidorna med enkel köl.

Yamahas modellprogam av snöskotrar för 2023

2023 års modellprogram har fått nya fräscha färger och ny, snygg grafik som gör att du verkligen syns och sticker ut på snön. Färger och grafik utstrålar klassiska Yamaha färger. I Yamahas modellprogram av snöskotrar för 2023 ingår:

Crossover
Sidewinder X-TX SE

Mountain
Sidewinder M-TX LE 153 (NEW snow flap)

Mountain Max 800 154 ES

SXVenom Mountain (NEW Multi level Heated Grips and Hand Warmers)

Trail
Sidewinder SRX LE EPS (NEW Electric Power Steering & Shortened Riser to match riding style of SRX)

Sidewinder S-TX GT EPS

Sidewinder L-TX LE EPS (NEW Electric Power Steering)

Transporter Lite 2UP (NEW Multi level Heated Grips and Hand Warmers)

Utility

Transporter 800

Youth
SnoScoot ES

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer