Snöskoterspel går framåt!

Zordix

Från stadigt växande till fördubblad omsättning för Zordix som utvecklar och förlägger den populära racing-spelserien Moto Racing™. Spelserien inkluderar snöskoterspelet Snow Moto Racing Freedom och vattenskoterspelet Aqua Moto Racing Utopia.

År 2018 har varit det bästa året under bolagets 10-åriga historia. År 2018 har omsättningen fördubblats jämfört med året innan och resultatet mångdubblats. Under 2018 har vi säkrat totalt 38 miljoner kronor i nytt kapital till spelproduktion och fortsatt utveckling av bolaget. Den stora ökningen beror på att vi lyckats bygga ett väldigt erfaret team och att vi nu kan producera spel till alla de fyra stora plattformarna samtidigt. Under året som gått har vi drastiskt ökat kvaliteten inom våra spetskompetensområden terräng- och fordonssimulering vilket vi längtar efter att få visa upp.
Arbetet med det tidigare kommunicerade racingspelet för terrängfordon fortlöper alltjämt och har tilldelats arbetsnamnet ”Thunder”. Detta är en helt egenutvecklad titel som bygger på ny teknik inom den genre som vi är mycket erfarna inom. Arbetet med vår förläggare på vårt största projekt fortlöper enligt plan och bägge parter ser med mycket stor förhoppning fram emot att kunna visa upp vår nya produktion för marknaden.

Med starka steg mot framtiden
Vår vision är fortsatt att bli en världsledande spelutvecklare och förläggare inom Powersports-genren i digitala kanaler. Vi kommer under 2019 arbeta vidare mot samma tydliga mål.

Tack vare vår notering på NGM med tillhörande nyemission som blev klar i slutet av 2018 kommer vi att kunna fortsätta utveckla och publicera spel under egna varumärken på vår nya höga kvalitetsnivå. Under 2019 är målet att förstärka teamet för att kunna bedriva fler än ett större utvecklingsprojekt parallellt.

 

/VD Matti Larsson

Om Zordix
Zordix utvecklar och förlägger den populära racing-spelserien Moto Racing™. Spelserien inkluderar vattenskoterspelet Aqua Moto Racing Utopia och snöskoterspelet Snow Moto Racing Freedom. Andra spel som Zordix utvecklat är Valet Parking 1989, 1950s Lawn Mower Kids, Real Heroes Firefighter 3D, Snow Moto Racing 3D, och Aqua Moto Racing 3D. Zordix arbetar för närvarande på ett ej ännu tillkännagivet spel.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer