Till alla Prenumeranter

Snowrider i brevlådan!

Igår fick Snowmobiles prenumeranter Snowrider i brevlådan! Det finns en orsak till detta, förklaringen kommer här och har även skickats ut som brev till våra prenumeranter.

Det är så att vår familj har drabbads av en personlig tragedi där en av våra döttrar fått en hjärntumör. Då det bara är jag och min fru i företaget är det helt omöjligt för oss att klara deadline för en tidning med tanke på omständigheterna.
Därför kommer vi inte att ge ut några fler fysiska magazine av Snowmobile.

 

Fortsättningen
Vi har tagit fram en lösning där du som prenumerant kommer att få tidningen Snowrider som ersättning för de nummer du har kvar hos oss. Är du redan prenumerant på Snowrider kommer dessa nummer läggas på din befintliga prenumeration där.
Vi hoppas att du även i fortsättningen vill följa vad vi gör här på SNOWMOBILE.SE. Här kommer vi att även i fortsättning att publicera nyheter, tester av skotrar och tillhörande produkter samt äldre provkörningar. Vi vill passa på att tacka er som varit prenumeranter av våran tidning under åren som gått.

Med vänliga hälsningar Stefan & Ann-Sofie Sund 

För att nå oss: pren@snowmobile.se
För frågor angående Snowrider: pren@snowrider.se

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer