Timbersled® ARO™ expanderar med 129″

Nya Timbersled® ARO™ 129 LE

Snowbike-förare har nu fler val från branschledande Timbersled ARO-snow bike med introduktionen av den nya Timbersled® ARO™ 129 LE, som ger alla de stora fördelarna som ARO™ 120 har men med 12% mer flotation.

Timbersled ARO 120 är allmänt känd som den ultimata gör-allt-snowbiken, och den nya Timbersled ARO 129 LE delar många av dess egenskaper – med en ny boggiskena och 129″ hyfax, nya förlängda sidopaneler och ett nytt 129″ matta som ger 12% större flytförmåga i snön.
Timbersled ARO-familjen erbjuder förarna en komplett serie snowbike-system, med ett ARO-kit som passar alla förare. Tillsammans med Timbersled ARO 120 och den nya Timbersled ARO 129 LE finns också Timbersled ARO 137 för den djupaste snön och brantaste backarna.
Varje Timbersled ARO-system har en hållbar, beprövad, toppmodern plattformsdesign, som ger en sann bolt-on-design vilket gör dem enkla att installera och konvertera.

Huvudelementen i ARO-systemen:
· Ett 1:1 ski-to-track förhållande för exakt styrning och den bästa skråkontrollen
· Direkt Bolt-On-system utan nödvändiga cykeländringar
· Traverse Track för förbättrad spårhantering och djupsnölyft
· Höghållfast aluminiumram för att göra det Timbersled Tough

ARO bakfjädring har en avancerad design som efterliknar känslan av en cross med en attackvinkel på mattan optimerad för att förbättra lyftet i djup snö. Den levererar 30% mer fjädringsväg fram och 2″ mer totalfjädring än det tidigare Timbersled®-chassit. Det exklusiva ARO-avskärmade bromssystemet minskar isuppbyggnaden och ger förbättrad och jämn prestanda. Med bolt-on på spindeln behöver man inte borra, bromsarna är förluftade och det behövs ingen modifiering av luftboxen. När den är installerad är den lätt att justera för att passa förarens preferenser.

Nya ARO 129 LE-funktioner
Den nya ARO 129 LE finns i Titanium Matte Metallic och har färgkompatibla funktioner, inklusive stötfångaren, ram, grafik, skenor, upphängningsarmar, QS3-dämpare, vit skidöggla och spindel.
ARO 129 LE har även Timbersled Traverse Ski 2.0, som har en aggressiv tri-kölform för bättre styrka, grepp och exakt hantering. Denna skida ger bättre lutningsvinklar på hårt packad snö och större kontroll i djup snö.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer