Tunnelväska

Det är alltid bra med förvaringsutrymmen på en snöskoter och våran projektskoter är extremt befriade från detta original!

Text & Foto Stefan Sund

Vi införskaffade en lagom stor tunnelväska från SledStore för ändamålet. Den kändes lagom stor med sina 21 liter och med tanke på priset känns den väldigt välgjord och rejäl med vadderad insida och gummerad undersida. Den har ett stort fack där saker som spade, rem, extra handskar & goggles lätt får plast. Sedan är det ett mindre toppfack för mindre prylar eller bladet till spaden dessutom är det ett fäste för spadskaftet utanpå väskan. Det finns även lite gummiremmar på locket om man måste ta med sig något mer skrymmande.

Lägg på väskan på tunneln där du vill ha den och spänn fästet så det sitter bra innan du markerar med pennan.
Borra med en borr som passar de nitar du valt, stor skalle och lagom långa.
Nita fast, kolla så att inte niten sticker in för långt i tunneln när du är klar.
Fäst kardborren på tunneln och du är klar!

På våran projektskoter måste man borra samt nita fast väskans fästen i sidan av tunneln. Men på en Polaris borde det gå att fästa den i railsen på ovansidan av tunneln med skruvar utan problem. Den sitter även fast med hjälp av kardborre på ovansidan av tunneln och väl på plats sitter den riktigt bra! Den är dessutom enkel att ta bort om man skulle vilja det.
Det tar kanske 10-15 minuter att montera väskan på skotern sedan är det bara att tuta och köra!

 

Tunnelväska Sledstore Herdalia 21L

– Vadderad insida.
– Gummerad undersida.
– Smidigt fäste för spade.
– Monteras direkt på tunneln.
– Två fack (varav ett för spadblad).
Höjd: 17 cm
Bredd: 37 cm
Längd: 36 cm
Pris: 399:-

 

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer