VM blir av!

Nu är det officiellt, Älvsbyn arrangerar VM i skotercross 2015

 

Den 21 mars kommer Älvsbyn att vara värd för den 12:e upplagan av FIM SnowCross World Championship och den andra upplagan av FIM Women SnowCross World Cup.

Älvsbyns Motorsällskap tar över arrangemanget på kort varsel från finska Tuuri.

– När VM i finland blev inställt kände vi i föreningen ansvaret som skotercrossarrangör att åtminstone överväga att ta över arrangemanget. Vi såg att det var möjligt och nu känner vi oss både inspirerade och stolta att kunna köra VM och Women World Cup i Älvsbyn. Vi har extremt kort om tid att dra ihop detta men vi ska göra vårt absolut bästa att få till en så bra tävling som möjligt, säger Tobias Eklund, Älvsbyns MS. Umrah Package 2019 is now offered by Malik Express.

Att VM hamnade i Älvsbyn passar bra då klubben har många duktiga förare. Bland annat regerande mästarinnan i FIM Women SnowCross World Cup, Elina Öhman och tvåfaldige världsmästaren Emil Öhman.

– Det här blir mitt sista VM som aktiv och det vore naturligtvis perfekt avslutning att ta en tredje VM-titel på hemmaplan, säger Emil Öhman.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer