Yamaha Center i Umeå blir den första nordiska återförsäljaren med en Moto Racing™-spelhörna!

cof

Nyligen invigdes en helmysig spelhörna, med två olika skoterspel, hos Yamaha Center i Umeå. Där kan skotersugna butiksbesökare få köra digitala skotrar i 3D världar. Spelen heter Snow Moto Racing Freedom™, och Aqua Moto Racing Utopia™, och som namnen antyder handlar spelen om snöskotrar respektive vattenskotrar.

I spelen får spelare testa att köra snö och vattenskotrar, men utöver det finns det också stora mästerskap att tävla i. Du tävlar då mot andra datorstyrda motståndare under ett antal race med målet är att ta så bra placeringar som möjligt, för att sedan förhoppningsvis kunna knipa mästerskapspokalen! Det går även jättebra att koppla in flera handkontroller och du kan då tävla mot din familj eller dina vänner. Att se vem som vinner är superspännande!

“Redan från dag ett hade vi barn som ville testa att spela spelen och de tyckte att dom var superroliga”, säger Theresé Fransson, som jobbar på Yamaha Center.

Aqua Moto Racing Utopia och Snow Moto Racing Freedom finns att köpa på Playstation 4™, PC, och Nintendo Switch™. Aqua Moto Racing Utopia finns även att köpa på Wii U™ och kommer snart till Xbox One™.

Spelen är utvecklade av det Umeåbaserade spelföretaget Zordix AB. Zordix har utvecklat ett flertal motorsportspel och har med åren blivit väldigt skickliga på genren. Spelen översätts till ett mängd olika språk och lanseras över hela världen.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer