BOONDOCKER BY CHRIS 2.0

Bygget fortsätter

Fotsteg
Jag har nu börjat passa in fotstegen. Eftersom jag inte hade med skotern då fotstegen tillverkades så blir det ju vissa justeringar som behöver göras innan jag kan montera dom. Bl.a. så var vinklingen lite fel så jag fick köra lite McGyverstyle på hur jag kunde vinkla om dom. Blev att skruva fast dom med rejäla träskruvar i terassen och sen köra med garagedomkraften under och trycka upp utsidan på fotstegen tills jag fick rätt vinkel. I skrivandes stund så sitter fotstegen fastskruvade på skotern och jag ska börja med distanser för monteringen fram vid fotholkarna och sen dom bakre fästena som ska fästas i tunneln.

Fotsteg

Front bumper
Jag kommer ju att ändra lite tema på skotern till denna säsong. Bl.a så kommer jag byta ut det polerade rostfria till borstat rst. Så jag har ritat/designat en ny kåpa till bromsskivan som blir gjord i borstat rst med lasergraverad logga. Lika med den bakre lyftbågen som också kommer få nya delar i borstat rst.

Kartong

Främre lyftbågen
Främre lyftbågen blir en helt ny. Jag gillar Racewerx frontbågar så dom har influerat mig i min design till den nya bågen. För att få det att passa så har jag först gjort en mall i kartong för att se lite vinklar och mått. När jag var hyfsat nöjd med den mallen så ritade jag av den på en tunn aluplåt och klippte till den. På det sättet kan jag kontrollera dom exakta vinklarna som plåten ska bockas. När jag är nöjd med den så renritar jag delen i CAD och gör en ritning så Patrik kan laserskära och bocka till delen.

Frontbge

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer