Boondocker By Chris 2.0

Del 7

Den senaste veckan har mycket tid gått åt att försöka få fram exakt lev.tid för min skoter. Det för att kunna planera in en vettig tidsplan för att kunna få den klar till Rovaniemimässan.

Det vi ganska snabbt fick reda på att min modell skulle tillverkas V.42. Det som var svårare var att få fram exakt vilken dag just min maskin skulle tillverkas och när den skulle skickas. Så det har varit täta kontakter mellan mig och Andreas. Andreas i sin tur har haft kontakt med BRP Sweden. Just nu i skivandes stund vet jag inte exakt lev.tid ännu. Men så mycket vet jag att den tillverkades i torsdags och den är beställd för utleverans av BRP Sweden. Så nu är det bara att vänta och se när den dyker upp hos Ljungbergs Motor.

lacka

För att vara så förberedd som möjligt då maskinen kommer har jag försökt tänka till och gjort färdigt dom delar jag har kunnat. Detta för att minska på tiden det tar att få den klar till Rovaniemimässan. Jag har även hållit Patrik som ska pulverlacka delarna uppdaterad så han vet när det blir kvälls/nattjobb. Jag har också köpt en större kompressor och en egen bläster för att inte vara beroende av andra för att få blästrat delar innan pulverlack. Jag har även servat mitt blästerskåp så det är klart för användning.

slipa

Det jag gjort i helgen är att jag har polerat en del rostfria delar som dels ska användas till bakre lyftbåge och även till främre lyftbågen. Jag har lärt mig att olika tjocklekar på materialet har olika jämna ytor så det krävs olika typer av jobb för att få det blankt. Men efter en hel del omslipande och polerande så är jag nöjd. Jag har även passat in kolfiberbitar och lackat dessa. Sen är bakre lyftbågen ihoplimmad nu och jag väntar bara på ett lämpligt “rör” som man kan lyfta i. Främre bågen har jag slipat/blästrat och borrat dom monteringshål som behövs.

frdiga delar

 

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer