BoonDocker by Chris

Snöskoterns dag

Foto: KvixPhoto

Målet var ju att vara klar till skoternsdag. Nu gick det ju inte till 100%. Men dagarna innan skoternsdag så fick jag iaf ett billetbromshandtag från USA och även testdelarna till bromsskyddet som jag fick använda som backup.

På torsdagen styrde jag mitt ekipage norrut. På släpet fanns förutom min skoter även 2st endurohojar som jag transporterade upp till Andreas på Ljungbergs Motor. Första stoppet blev på Halvarssons i Malung. Där hälsade jag på Urban och kollade in deras skoterkollektion 2017. Valet föll på en grå Salamanca som är deras nya overallmodel som jag kommer köra med i vinter. En kul detalj är att på deras nya strumppaket finns bild på mitt förra Lynxbygge 🙂

Halvarsson

Efter Halvarssons blev det ett besök hos Hans på Xlimit. Han ville kolla in bygget och så blev det lite diskussion om nya delar till bygget. Förhoppningsvis ska vi hinna få ihop dom innan snön kommer. Från Malung blev det sen att köra en bit till för att landa i Mora hos Stefan och Mattias på Snowmobile redaktionen. Dom var förstås intresserade av att kolla in skotern live. Sen spelade Mattias in lite klipp av skotern och gjorde en kort intervju med mig. Vi får väl se om det blir ett klipp på deras youtubekanal av det.

Från Mora är det ca 15mil kvar till Sveg. Så sent på torsdag eftermiddag rullade jag in hos Ljungbergsmotor och lossade mitt ekipage. Blev inte så mycket mer gjort under torsdagen än åka till hotellet och checka in efter en lång dag i bilen och besök hos massa trevliga vänner. Under fredagen gjordes service på skotern och sen var det att fixa iordning allt runt maskinen inför lördagens utställning. Det var både att putsa och fixa belysning ihop med Hasse Larsson som också ställde ut sin Lynx där.

Ljunberg

Under lördagen var det full fart i butiken hela dagen och vi slog rekord i antal kaksorter på fika bordet. Om jag inte minns fel nu så fanns det 34 olika kaksorter för kunderna att välja på. Många som var nyfikna och kollade in bygget och fick många positiva kommentarer om den.

På lördag eftermiddag så dök Magnus från KvixPhoto upp och vi tog ner maskinen till Ljusnansstrand i Sveg där Magnus tog några riktigt häftiga foton på maskinen. Idag (söndag) så var det 60mils körning för att komma hem igen. Så nu är det bara att fixa dom sista detaljerna innan snön kommer.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med det. Acceptera Läs mer